1. Home /
  2. Laptop & Desktop /
  3. Toebehoren /
  4. Scanner aanbieding

Scanner aanbiedingen

(status: actueel)

Een scanner is een must-have voor iedereen die regelmatig documenten moet inleveren of archiefstukken wilt scannen. Dankzij de scanner bespaar je veel tijd en moeite. Je kunt gemakkelijk documenten inscannen en opslaan in een digitale format. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste scanner hebben we hieronder alle scanner aanbiedingen op een rijtje gezet.

Brother ADS-1200 Scanner Zwart

Brother ADS-1200 Scanner Zwart

ean: 4977766792141

316,80264,-
€ 53 korting (-17%)
  
0 reviews
Bekijk aanbieding
Brother ADS-1700W Scanner Zwart

Brother ADS-1700W Scanner Zwart

ean: 4977766792219

394,80329,-
€ 66 korting (-17%)
  
0 reviews
Bekijk aanbieding

Wat is een scanner?

Een scanner is een apparaat dat beelden of documenten digitaliseert door ze in te scannen. Dit gebeurt door het apparaat een lichtbron over het te scannen materiaal te laten leggen. De lichtbron weerspiegelt in het scannerapparaat en wordt door een sensor opgevangen. De sensor zet het licht om in elektronische pulsen, die door de scanner worden opgevangen en gelezen. De scanner maakt hierdoor een digitale versie van het te scannen materiaal.

Waarvoor kan ik een scanner gebruiken?

Een scanner kan worden gebruikt om beelden of documenten te digitaliseren. Dit is handig wanneer je een hardcopy wilt bewaren of wanneer je een afbeelding wilt versturen.

Hoe gebruik ik een scanner?

Om een scanner te gebruiken, moet je het apparaat aansluiten op je computer. Vervolgens kun je de scanner gebruiken door een beeld of document te scannen en op te slaan als een digitale afbeelding.

Hoe werkt een scanner?

Scanners werken door het object dat ze scannen te verlichten met een gefocust licht. Vervolgens worden de reflecties van het licht door een optische lens naar een fotodetector geleid. De fotodetector converteert het beeld in een digitale file die door de computer kan worden opgeslagen.

Hoe kan ik een scanner aansluiten op mijn computer?

Om een scanner aan te sluiten op je computer, heb je een aansluitkabel nodig die compatibel is met je scanner en met je computer. Sluit eerst de scanner aan op een stopcontact en zorg ervoor dat hij aan staat. Vervolgens sluit je de aansluitkabel aan op de scanner en op de computer. Als je computer nieuwer is, heb je waarschijnlijk een USB-poort. In dat geval heb je een USB-kabel nodig. Als je computer ouder is, heb je waarschijnlijk een parallelle poort. In dat geval heb je een parallelle kabel nodig.

Welke soorten scanners zijn er?

Scanners zijn er in verschillende prijsklassen en soorten. Zo is er onder andere de handzame portable scanner, ideaal voor onderweg. Deze scanner is klein en licht, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen in je tas. Voor thuisgebruik is er de desktop scanner. Deze scanner is sneller en heeft een hogere resolutie dan de portable scanner. Daarnaast is er ook de flatbed scanner. Dit is een scanner waarmee je ook grotere documenten en foto’s kunt scannen.

Wat zijn de kosten van een scanner?

De kosten van een scanner kunnen variëren, afhankelijk van het type scanner en de merk. Een eenvoudige scanner is ongeveer €50,-.