1. Home /
  2. Mobiel & tablet /
  3. E-reader /
  4. E-reader aanbieding

E-reader aanbiedingen

(laatste update: 28-09-2021)

Alle actuele e-reader aanbiedingen. Vergelijk de prijzen van gerenomeerde webshops en hopelijk vind je vandaag de e-reader aanbieding die bij jou past. Deze e-reader aanbiedingen zijn niet oneindig geldig, maak op tijd jouw keuze om teleurstelling te voorkomen!

Kobo Clara HD Refurbished E-reader Zwart
€ 20 korting(-17%)

Kobo Clara HD Refurbished E-reader Zwart

ean: 681495007783

119,0099,-
  
0 reviews
Bekijk aanbieding

Wat is een e-reader?

Een e-reader is een digitale oplossing voor het lezen van boeken. Ga je op vakantie, dan is het niet meer nodig om zware boeken mee te nemen in je koffer of reistas. Je kunt alle boeken downloaden op jouw e-reader en daarmee heb je voldoende leesvoer om bijvoorbeeld je vakantie door te komen. Een e-reader is energiezuinig, je doet er vaak dagen, soms wel weken, mee voordat een e-reader opnieuw opgeladen moet worden. Dat heeft ermee te maken dat een e-reader weinig vergt van de batterij. In tegenstelling tot bijvoorbeeld tablets heeft een e-reader geen achtergrondverlichting. Een e-reader maakt gebruik van de "e-ink" of "e-paper" technologie, waar teksten duidelijk leesbaar zijn en er verder geen achtergrondverlichting noodzakelijk is. Deze techniek is ook zeer goed voor de ogen. Op een e-reader kun je vaak honderden, zo niet duizenden, boeken opslaan. Om je niet teveel te laten betalen hebben we op deze pagina de beste e-reader aanbiedingen bij elkaar gezet.

Wat is de beste e-reader?

De drie meest populaire e-readers op dit moment zijn van Amazon, Kobo en Pocketbook. De Amazon Kindle staat bijvoorbeeld bekend om de fijne schermverlichting, stevige behuizing en scherpte. De Kobo's staan bekend om hun goede prestaties. Gebruiksvriendelijk, comfortabel en overall goede prestaties. De meeste modellen van de Pocketbook hebben fysieke bladerknoppen, wat door veel mensen toch als prettig worden ervaren. Verder zijn de Pocketbooks te verkrijgen met verschillende functies, zoals bluetooth en waterbestendigheid.

Wat is de goedkoopste e-reader aanbieding?

De goedkoopste e-reader aanbieding ligt rond de 100 euro. Daarmee heb je al een gerenommeerd merk in huis zoals Kobo. Uiteindelijk kunnen de prijzen oplopen tot 300-400 euro. De opties die je wilt bepaald uiteindelijk de prijs. Een aantal veel gekozen opties zijn specifieke scherm opties, waterbestendigheid, webbrowsers, afspeelfunctie/voorleesfunctie en een woordenboek. Daarnaast kun je nog kiezen voor een bepaalde schermdiagonaal en bepaalde opslagcapaciteit.

Hoe zet ik boeken op mijn e-reader?

Er zijn verschillende manieren om boeken op jouw e-reader te zetten. Gebruikelijk is ook om de e-reader met een (micro) usb kabel aan te sluiten op een laptop of pc. Daarmee kun je makkelijk e-boeken die je bijvoorbeeld online aankoopt op jouw e-reader plaatsen. Na aankoop van je e-book ontvang je een bestand welke je kunt downloaden op jouw pc of laptop. Sluit vervolgens de e-reader aan en sleep het bestand naar de e-reader. Wacht tot het boek gekopieerd is en je kunt beginnen met lezen!

Waar koop ik een e-reader in de aanbieding?

Er zijn verschillende grote webshops waarbij je e-readers kunt kopen. Om je te helpen hebben we op deze pagina alle e-reader aanbiedingen van gerenommeerde webshops bij elkaar gezet. Hopelijk helpt dit overzicht met e-reader aanbiedingen je op weg naar de beste deal!